Budu sem chodit malinko, ale pokusím se mít tento blog plný všeho krásného, ...prostě ať je vám pohlazením po srdci. Mějte se príma!

SEN - NOČNÍ MŮRA

25. 9. 2011 13:48
Rubrika: úvahy | Štítky: horor , ďábel , snářství , okultismus , modlitba , Bůh

Měla jsem dnes v noci hnusný sen, pokaždé když jsem zavřela oči, tak to pokračovalo. Inspirován horory „Stáhni mě do pekla“ http://www.csfd.cz/film/236517-stahni-me-do-pekla/, „Silent Hill“ http://www.csfd.cz/film/194908-silent-hill/ a „Posedlost“ http://www.csfd.cz/film/20726-posedly/.

Jo, řeknete, nekoukej na horory, jenže to je doba, co jsem je viděla. A Posedlost mimo jiné doporučuji, jedná se o jediný dochovaný případ, kdy se jednalo o vymítání ďábla z mladého chlapce, …a hlavně mě vždy těší, když dobro nad zlem zvítězí. Tento film je velmi podařený a úžasná hudba, která provází Boží armádu před bojem se Satanem je k tomu doplňující!

 

Jenže ten sen byl jiný, byl takříkajíc ne po sledování některého z výše zmíněných filmů, ale po duchovnu. Ne moc času najdu pro Boha, a včera jsem tak udělala, a pak mám za odměnu-nemožnost se vyspat. Znáte to, taková ta únava, 2 hod. ráno, chcete spát,ale jak zavřete oči, hned je musíte zas otevřít, …tak jsem se začala modlit.

Jednou, nevím už kde, jestli ve Spolču, nebo někde na Exerciich, nám kněz říkal, že ďábel neslyší naše myšlenky, jen zná dokonale naše hříchy, takže modlit jsem se začala nahlas. (Jediný kdo slyší naše myšlenky je Bůh, tudíž i kvůli andělům a Panně Marii, modlete se alespoň šeptem). Tedy ne, že by to někdo další slyšel, únava byla velká, ale šeptem, polohlasně, nevím…moje kočičky však přišly, takže mě slyšely.

DOPORUČUJI! Snad 1 Otčenáš, krátká prosba o pomoc, a prosba o přímluvu u Panny Marie, mi dopřála zbytek zdravého spánku. Bohužel ráno jsem zaspala a přišla pozdě na mši. Možná to nebyla krátká prosba, ale mi to přišlo, že Boží pomoc přišla hned! Přitom sen byl krutý, fakt, ne, že by z těch hororů, jen možná jsem toho viděla hodně, tak i denní situace se mi kolikrát vybaví, jé, tak to bylo v tom či onom filmu. (Přítel píše, režiruje, točí, já hraji, už víc jak 10 let, sleduji snad všechno, jen nemám ráda katastrofické filmy, pak nemusím ty z vesmíru, neb se toho velkého prostoru a nemožnost vrátit se domů-na Zemi, bojím, a taky nemusím ty horory, kde se mučí, řeže, ubližuje,…, ale taky jich znám, ale třeba jen koutkem oka, trochu, část, bych věděla, o čem jsou, a tak). Ale byl tam Ďábel! Ďábel, který prostřednictvím člověka mu ubližoval-sebepoškozování, ubližoval druhým. A pak to střídání klidu a zla, jak je v Silent Hill. Chvíli den (mlha ve filmu, já bez mlhy) a jakmile začne přicházet stmívání, přichází ten Boží vyvrhel! A Bůh nikde, tak jsem jej musela zavolat.

Prosím, nepokoušejte se vykládat sny, víme, že tohle v knize Izaiáš, je tak zavrhováno, pozor na jasnovidce, okultisty, …je tam přímo, že to se BOHU HNUSÍ! Nebo i v 5.Mojž.18,10-12 "Ať se u tebe nevyskytne nikdo, kdo by provedl svého syna nebo svou dceru ohněm, věštec obírající se věštbami, mrakopravec ani hadač ani čaroděj ani zaklínač ani ten, kdo se doptává duchů zemřelých, ani jasnovidec ani ten, kdo se dotazuje mrtvých. Každého, kdo činí tyto věci, má Hospodin v ohavnosti."

Chtěla jsem jen tímto příspěvkem říct, BŮH JE a nenechá nás na holičkách, jen musíme otevřít srdce, vnímat jeho existenci a umět ho případně o pomoc požádat. Je to náš táta, který nás miluje, tak když naše prosba je upřímná, proč by ji odmítal a „neslyšel“.

Děkuji za pozornost.

 

p.s. nedávno se mi zdálo, že jem těhotná, řekla jsem to pro pobavení jako hrůůůza, své kam. a ta hned, mrknu se Ti do snáře....já, opovaž se, ....prodělala jsem kdys na exerciich celý den přednášek na toto téma....na mě ať nevytahuje nikdo žádné karty, znamení, kostky, kyvadýlka, či vykladače snů...

 

Zobrazeno 2828×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková